walden

line-up walden festival 2023 volledig

ontdek wie de affiche voor walden festival 2023 vervolledigt

De affiche voor Walden Festival is volledig! Grasduin door het aanbod, stel je eigen programma samen en droom alvast even weg bij de teasers van de artiesten.

zaterdag 15 juli

Op zaterdag 15 juli geven Brussels Philharmonic en violist Lorenzo Gatto de aftrap met drie iconen van de minimal music: Philip Glass, John Adams en David Lang. Jazzpianiste Tania Giannouli treedt op met haar vaste oud-speler Kyriakos Tapakis. In Brusselaar en trompettist Jean-Paul Estiévenart vond ze dan weer een gelegenheids-partner in crime. Tot slot maken we plaats voor Joep Beving, posterboy van de neoklassieke muziek. Hij sluit de avond af met zijn verstilde pianomuziek.

zondag 16 juli

Op zondag 16 juli stel je zelf je programma samen, en wandel je van het ene optreden naar het andere. Sommige concerten vinden plaats in openlucht, andere in parels van locaties.

Naast eerder aangekondigde namen als Meskerem Mees, Le Trio Joubran, Vincent Peirani & Emile Parisien en Collegium Vocale Gent, voegen we ook gitarist Julien Tassin, jazzensemble Aleph Quintet, pianowonder Pavel Kolesnikov en de betoverende stem van Mari Kalkun toe aan de affiche. En ook dit jaar is er plaats voor aanstormend talent met Brussels Young Philharmonic en Klara ‘Twintigers’ Lisa Willems & Lise Vandersmissen, Imre & Myrddin De Cauter en Airboxes.

Laatste concerten

No results found