jobstudenten

gezocht: JOBSTUDENTEN VOOR KLARAFESTIVAL

Kom meewerken achter de schermen van Klarafestival 2024

Festival van Vlaanderen Internationaal Brussel-Europa presenteert klassieke muziek van internationale kwaliteit. Het dankt zijn unieke positie aan innovatieve en interdisciplinaire projecten en de samenwerking met sterke culturele en private partners.

 

YOUNG ARTISTS IN THE CITY

De Klarafestival Box wordt in 2024 omgetoverd tot “Young Artists in the City”. De essentie van het project blijft, zoals de titel suggereert, behouden: we bieden een podium aan jong talent als voorbode van Klarafestival. Dat doen we voor het overgrote deel in publiek toegankelijke ruimten. De concerten vinden plaats verspreid over 9 dagen op drie verschillende locaties met telkens 3 concerten ‘s middags en 3 in de vooravond. Ieder concert duurt 20 minuten, is gratis voor het publiek en biedt plaats aan max. 20 bezoekers. Young Artists in the City gaat door tussen 26 februari en 6 maart 2024.

 

KLARAFESTIVAL LOUNGE

De Klarafestival Lounge wordt stilaan een vaste waarde vanaf de start van Klarafestival. Vlak aan de ingang van Bozar kunnen bezoekers voor en na de concerten hier samenkomen, een inleiding meepikken of genieten met een drankje aan de bar. De Klarafestival Lounge is open vanaf vrijdag 8 tot en met zondag 24 maart 2024.

 

KLARAFESTIVAL VIP

Jaarlijks organiseren we tijdens Klarafestival een reeks VIP-events waarop we diverse contacten uit de bedrijfswereld, politiek en culturele sector uitnodigen voor een walking dinner op een exclusieve locatie. Deze avonden zijn steevast belangrijke netwerking opportuniteiten waar ook onze sponsors visibiliteit krijgen.

 

JOUW TAKEN?

Als jobstudent van Klarafestival ben je het uithangbord van het festival en het eerste aanspreekpunt voor de bezoekers. Je zorgt ervoor dat de muzikanten en het publiek zich welkom voelen en beschikt over de nodige informatie over Klarafestival. Daarnaast sta jij in de Lounge achter de bar, schenk je de dranken uit en bedien je de mensen op een professionele en vlotte manier. Je vindt het niet erg om tot (na) middernacht te werken en je zorgt ervoor dat alles voor afloop van je shift terug proper is. Je weet van aanpakken maar volgt wel vlot de jou gegeven aanwijzingen en briefings op. 

 

In het kader van de VIP events ben je als host(esse) het eerste aanspreekpunt voor de VIP gasten. Je verwelkomt hen met een glimlach en staat de hele avond voor hen ter beschikking. Je bezorgt hen bij aankomst hun concert tickets en waakt over een veilige VIP beleving. Ten slotte zorg je voor een vlotte doorstroom richting de concertzaal. Na het concert vindt er een after drink plaats waarbij jij instaat voor het onthaal en het afgeven van een goodiebag.

 

Interesse? 

 

WIE BEN JIJ?

  • je leeft op door mensen te helpen en je enthousiasme kent geen grenzen; je bent vriendelijk, attent, hartelijk, gastvrij

  • zelfstandig en proactief werken is op je lijf geschreven, zonder daarbij team spirit uit het oog te verliezen 

  • problemen behoren niet tot je lexicon, oplossingen tover je in een vingerknip uit je broekzak

  • je bent Nederlandstalig, kennis van Frans en/of Engels is een grote meerwaarde

  • je hebt voldoende beschikbaarheden overdag en/of ‘s avonds tussen 26 februari en 24 maart 2024

  • je weet vlot en zelfstandig de verschillende werklocaties in Brussel te bereiken

 

WAT BIEDEN WIJ?

  • een veelzijdige en multidisciplinaire ervaring en de mogelijkheid om zelfstandig te werken

  • variërende werkomstandigheden op meerdere locaties in Brussel

  • een uurloon van 13,79 EUR bruto (voor een student van 21 jaar of ouder)

 

CONTACTEER ONS

Stuur je CV en motivatiebrief voor donderdag 21 december naar Yelke Van Laer via yelke@klarafestival.be met als onderwerp “Sollicitatie jobstudent Klarafestival”. Je kandidatuur zal enkel overwogen worden indien ze via mail werd gestuurd naar dit adres mét CV + motivatiebrief. De kennismakingsgesprekken gaan door begin januari.

Laatste concerten

No results found