stagiares

doe je stage bij Klarafestival

wie zoeken wij?

Heb je een hart voor cultuur of klassieke muziek en wil je meewerken achter de schermen van het grootste klassieke muziekfestival van het land? Stel je dan kandidaat!

 

stage-vacatures

Klarafestival is op zoek naar stagiairs om het team te versterken in de aanloop naar het festival. We zoeken zowel organisatietalenten als communicatieve persoonlijkheden:

  • schoolstage productie (januari-maart)

  • schooltage onthaal, ticketing & publiekswerking (januari-april)

Ook voor Walden Festival zoeken we nu al stagiair(e)s:

  • schoolstage productie (mei-juli)

 

enkele reacties

De afgelopen jaren deden tal van stagiair(s) hun eerste werkervaring bij ons op. Hieronder vind je enkele reacties.

 

"Wat een enorm leerrijke en fijne periode heb ik achter de rug! Ik heb niet alleen veel geleerd over het reilen en zeilen van het hele Klarafestival, maar ik heb ook enorm enthousiaste mensen leren kennen. De stage heeft me een beter inzicht gegeven in wat er precies allemaal bij komt kijken om producties op deze schaal te organiseren. Het was een enorme meerwaarde als aanvulling op mijn opleiding en ik hoop dat ik in mijn eigen job ook het geluk kan hebben om ook in een enthousiast, jong, gemotiveerd en vooral ook plezierig team te werken!" (Benthe, stagiaire productie)

 

"Als ik de ervaring bij het Klarafestival in 3 woorden moet beschrijven, dan zouden het deze zijn: spannend, verwonderd en inspirerend." (Yasmine, stagiaire communicatie)

 

"Ik heb het ervaren als een sfeervolle, warme omgeving. De concerten die ik kon bijwonen waren prachtig, en kregen voor mij nog meer betekenis omdat ik wist welk werk erachter zat en wat ik eraan had bijgedragen." (Ulrike, stagiaire communicatie)

Laatste concerten

No results found