/ klarafestival.be

listening to the change

van berlijn naar brussel

maak deel uit van Listening to the change

STEGREIF.orchester is op zoek naar drie Belgen die een interview willen doen met een instrumentalist van het orkest. 

Op zondag 14 maart brengen instrumentalisten van het hippe Berlijnse STEGREIF.orchester op vraag van Klarafestival een uniek digitaal concert, gestreamd vanuit de nachtclub GRETCHEN in het Berlijnse stadsdeel Kreuzberg. Het doel van dit concert? De isolatie doorbreken, verhalen samenbrengen en aantonen dat Europa nog steeds bruist van de vitaliteit. Interviews met mensen uit verschillende Europese lidstaten - over hoe zij het afgelopen jaar hebben beleefd - vormen de basis van nieuwe composities/improvisaties die uiteindelijk culmineren in een eigenzinnige bewerking van Beethovens Ode an die Freude.


Voor de realisatie van dit unieke concert, zijn we op zoek naar drie Belgen die een interview willen doen met een instrumentalist van het STEGREIF.orchester. Wil jij met jouw verhaal deel uitmaken van de voorstelling Listening to the change? Vul dan voor donderdag 25 februari het onderstaande formulier in.

voornaam + naam
geslacht

Een onschuldige kiest uit uit alle inzendingen drie mensen. Zij worden op vrijdag 26 februari gecontacteerd om een afspraak te maken met een instrumentalist van het STEGREIF.orchester. Het interview zal via Zoom en in het Engels plaatsvinden.
  

Laatste nieuws

Laatste concerten

/ klarafestival.be

songs of nature

händel ontmoet henderickx
meer info
/ klarafestival.be

let's talk about the future!

een gesprek met Juri de Marco
meer info
/ klarafestival.be

listening to the change

van berlijn naar brussel
meer info